Parkeren was nog nooit zo fijn!
Parkeren Wassenaar voor de mooiste wandel en fietsroutes!
Genieten op het strand start bij Parkeerplaats De Kuil

Jaarkaart 

Parkeerterrein "De Kuil" in Wassenaar biedt een geweldige optie voor iedereen die regelmatig parkeert. Met onze jaarkaart van slechts €200 kun je het hele jaar door onbeperkt parkeren. Of je nu werkt, naar het strand gaat of lekker wandelen, met onze jaarkaart ben je verzekerd van een betaalbare en gemakkelijke parkeermogelijkheid. Geen gedoe meer met betalen per uur, maar gewoon zorgeloos parkeren wanneer jij dat wilt.

Parkeren aan strand wassenaar

Tarieven en Tijden

Parkeren van 6.00 tot 23.00

Maandag t/m zondag
6.00 tot 23 uur € 2.50 per uur, max €10.00 

23.00 uur tot 6.00 uur € 3.50 per uur extra


Dit vertelden de klanten over parkeerplaats De Kuil

Testimonials

Een mooie ruime parkeerplaats. Toen wij kwamen was het een regenachtige dag maar toch was de parkeerplaats open omdat alles zelfbediening is. Pinpas erin en klaar! Het was een heerlijke dag met het gezin en de honden. Dank, parkeerplaats De Kuil.


- Hugo Mulder

Inderdaad dicht bij het strand, er waren helaas in de winter geen strandtenten maar het parkeren was makkelijk en veilig!


- Sandra van Overbeek

Met een goed gevoel op stap!

Dieven slapen nooit! Ondanks het feit dat wij een beveiligde parkeerplaats zijn is samenwerking essentieel om auto-inbraak - diefstal te beperken of te bemoeilijken.  Wij willen u vragen om onderstaande tips indien mogelijk toe te passen.

Tips om auto-inbraak te voorkomen

  • Controleer altijd of je auto goed is afgesloten.
  • Laat geen waardevolle spullen in je auto achter. En zeker niet zichtbaar.
  • Sommige dieven gebruiken scanners om na te gaan of er een laptop, tablet of telefoon in je auto ligt. Neem die spullen dus altijd mee uit de auto.
  • Maak het dashboardkastje leeg en laat het open staan. Zo kunnen dieven zien dat er niets te halen valt.

Fietsendiefstal

Wat kun jij doen om fietsdiefstal te voorkomen of te bemoeilijken op de Klif!?

Zorg dat je fiets goed vaststaat met meerdere sloten. En dat hij herkenbaar is zodat de politie hem terug kan vinden. Op de site van de Fietsenbond vind u meerdere tips. Uw fiets voorzien van een GPS module is de beste keuze. In sommige gevallen worden de fietsen voor de volle 100% teruggevonden. (klik op Fietsersbond logo)

unsplash